Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖĞRETMENLİK KARİYER BASAMAKLARI SINAVI İÇİN ÜCRET ALINMAYACAK

Eğitim 25.09.2023 - 20:52, Güncelleme: 25.09.2023 - 20:52 2943+ kez okundu.
 

ÖĞRETMENLİK KARİYER BASAMAKLARI SINAVI İÇİN ÜCRET ALINMAYACAK

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 19 Kasım Pazar günü uygulanacak "Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı" için ücret alınmayacağını söyledi.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'na ilişkin yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "Öğretmenlik Meslek Kanunu kapsamında 19 Kasım Pazar günü uygulanacak olan 'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı' ile yazılı sınavdan muafiyet başvuruları bugün itibarıyla başlamıştır. Söz konusu sınav için ücret almamayı kararlaştırdık. 'Öğretmenler Odası Buluşmaları' sohbetlerimiz doğrultusunda öğretmenlerimizi bizzat dinleyerek çözüm geliştirmeye devam edeceğiz."
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 19 Kasım Pazar günü uygulanacak "Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı" için ücret alınmayacağını söyledi.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'na ilişkin yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "Öğretmenlik Meslek Kanunu kapsamında 19 Kasım Pazar günü uygulanacak olan ' Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı' ile yazılı sınavdan muafiyet başvuruları bugün itibarıyla başlamıştır. Söz konusu sınav için ücret almamayı kararlaştırdık. 'Öğretmenler Odası Buluşmaları' sohbetlerimiz doğrultusunda öğretmenlerimizi bizzat dinleyerek çözüm geliştirmeye devam edeceğiz."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve borsadanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-6671770558394885, DIRECT, f08c47fec0942fa0google.com, pub-6671770558394885, DIRECT, f08c47fec0942fa0