Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İran, İsrail Gerilimi Borsayı Etkiler mi?

Ekonomi 14.04.2024 - 12:36, Güncelleme: 14.04.2024 - 12:36 812 kez okundu.
 

İran, İsrail Gerilimi Borsayı Etkiler mi?

İran, İsrail gerilimi devam ederken Borsa, döviz ve altında nasıl gelişmeler olacağı merak konusu oldu. Pazartesi borsa güne nasıl başlayacak? Altın ve dövizde durumlar nasıl olacak?
1 Nisan 2024 tarihinde İsrail güçleri, Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan İran konsolosluk binasına hava saldırısında bulundu. Hava saldırısında İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general olmak üzere  7 askeri danışman öldürüldü. Bunun üzerine İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, siyonist Yahudi devletine gerekli cevabı verceklerini belirtti. 13 Nisan'da "Gerçek Vaat Operasyonu" adını verdiği İHA saldırılarını başlattı.  İsrail Kamu Yayın Kurumu'na göre İran, 30 seyir füzesi, 100 balistik füze ve 160 kamikaze füzesi fırlattı.   Batılı devletler halklarının ortadoğuya gitmemesi yönünde uyarılarda bulundu. Ürdün, Irak ve Lübnan hava sahalarını kapattı.  Bütün bu gelişmler yaşanırken gözler ülkemizde Pazartesi açılacak piyasalardaki hareketliliğe dikkat kesildi. Borsanın nasıl bir tutum alacağı, güne nasıl başlayacağı merak konusu oldu. Diğer taraftan altın ve dövizde de yaşanacak gelişmeler heyecanla bekleniyor.  Her zaman olduğu gibi bir kısım yorumcular, operasyon durduğu için piyasaları çok da etkilemeyeceğini söylerken bir kısmı ise gerginliklerin devam ettiğini dolayısı ile belirsiz bir şekilde güne başlanacağını belirttiler.  Genel kanı Borsanın güne pozitif bir seyirle başlayacağı ve günü artan bir seyirle tamamlayacağı yönünde.  
İran, İsrail gerilimi devam ederken Borsa, döviz ve altında nasıl gelişmeler olacağı merak konusu oldu. Pazartesi borsa güne nasıl başlayacak? Altın ve dövizde durumlar nasıl olacak?

1 Nisan 2024 tarihinde İsrail güçleri, Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan İran konsolosluk binasına hava saldırısında bulundu. Hava saldırısında İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general olmak üzere  7 askeri danışman öldürüldü.

Bunun üzerine İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, siyonist Yahudi devletine gerekli cevabı verceklerini belirtti. 13 Nisan'da "Gerçek Vaat Operasyonu" adını verdiği İHA saldırılarını başlattı. 

İsrail Kamu Yayın Kurumu'na göre İran, 30 seyir füzesi, 100 balistik füze ve 160 kamikaze füzesi fırlattı.  

Batılı devletler halklarının ortadoğuya gitmemesi yönünde uyarılarda bulundu. Ürdün, Irak ve Lübnan hava sahalarını kapattı. 

Bütün bu gelişmler yaşanırken gözler ülkemizde Pazartesi açılacak piyasalardaki hareketliliğe dikkat kesildi. Borsanın nasıl bir tutum alacağı, güne nasıl başlayacağı merak konusu oldu. Diğer taraftan altın ve dövizde de yaşanacak gelişmeler heyecanla bekleniyor. 

Her zaman olduğu gibi bir kısım yorumcular, operasyon durduğu için piyasaları çok da etkilemeyeceğini söylerken bir kısmı ise gerginliklerin devam ettiğini dolayısı ile belirsiz bir şekilde güne başlanacağını belirttiler. 

Genel kanı Borsanın güne pozitif bir seyirle başlayacağı ve günü artan bir seyirle tamamlayacağı yönünde.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve borsadanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-6671770558394885, DIRECT, f08c47fec0942fa0google.com, pub-6671770558394885, DIRECT, f08c47fec0942fa0