Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Öğretmenlerle bir araya geldi

Eğitim 05.08.2023 - 17:55, Güncelleme: 05.08.2023 - 17:55 3070+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Öğretmenlerle bir araya geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Öğretmen Buluşmaları" kapsamında Öğretmenlerle bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Öğretmen Buluşmaları" kapsamında Öğretmenlerle bir araya geldi. Millî Eğitim Bakanı @Yusuf__Tekin, “Öğretmenler Odası Buluşmaları” Kapsamında Öğretmenlerle Bir Araya Geldi Bakan Tekin, öğretmenlerle dertleşmek ve sahada karşılaşılan sorunlarla ilgili konularda istişarelerde bulunmak için sık sık bir araya geldiklerini, öğretmenlerden gelen görüş ve önerileri memnuniyetle değerlendireceklerini belirtti.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Öğretmen Buluşmaları" kapsamında Öğretmenlerle bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Öğretmen Buluşmaları" kapsamında Öğretmenlerle bir araya geldi. Millî Eğitim Bakanı @Yusuf__Tekin, “ Öğretmenler Odası Buluşmaları” Kapsamında Öğretmenlerle Bir Araya Geldi Bakan Tekin, öğretmenlerle dertleşmek ve sahada karşılaşılan sorunlarla ilgili konularda istişarelerde bulunmak için sık sık bir araya geldiklerini, öğretmenlerden gelen görüş ve önerileri memnuniyetle değerlendireceklerini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve borsadanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-6671770558394885, DIRECT, f08c47fec0942fa0google.com, pub-6671770558394885, DIRECT, f08c47fec0942fa0