Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Hakkımızda
Hakkımızda

Borsadanhaber.com

Borsa, alıcı ve satıcıların eşleştirilmesi suretiyle emtia veya menkul kıymetler gibi yatırım araçlarının belirli kurallara uygun olarak el değiştirmesinin sağlandığı ve yatırımcıların alım satım yaparak kısa ve uzun vadeli fiyat değişimlerinden kar elde etmeye çalıştıkları platformlardır.

Ülkemizde borsa, Borsa İstanbul tarafından faaliyetini yürütmektedir. 1985 yılından beri faaliyet gösteren Borsa İstanbul, yatırımcıları bir araya getiren, alım - satım işlemlerinin güvenli, adil ve rekabetçi bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan kuruluştur. Borsa İstanbul, kısaca BİST olarak ifade edilir. Ülkemizde faaliyet gösteren tek borsa organizasyonudur.

Borsa her geçen gün gerek ülkemiz insanları gerekse dünya genelinde kendinden söz ettirmektedir. BIST 100, BIST 30, şeklinde sıralamlar yapılmaktadır. Gün içerisinde alınıp satılabilme özelliğine sahiptir. 

Basit bir misalle konu daha iyi anlaşılacaktır. herhangi bir A firması, firmanın belli bir kısmını halka açmakta ve borsaya bu şekilde girmektedir. Borsa ile ilgilenen insanlar bu şirketlere Borsa üzerinden ortak olmaktadır. Firmanın kar etme, etmeme durumuna göre kar ya da zarar etmektedir. Borsadan para kazanılacağı gibi çok da para kaybedenler olmaktadır.

Borsadanhaber.com sitesi olarak halkımızı Borsa konusunda haberdar etmek. Öncelik Borsa haberleri olmak üzere belli oranlarda güncel haberlere de yer verilecektir. 
Amacımız; en hızlı ve en doğru bir şekilde insanları bilgilendirmektir. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
google.com, pub-6671770558394885, DIRECT, f08c47fec0942fa0